Vulneració dels meus drets, mobilitat reduïda

Reservas

M. C.

A: TICKETMASTER

10/02/2026

Senyors, Mitjançant aquest escrit vull denunciar formalment la vulneració greu dels meus drets com a persona amb mobilitat reduïda (PMR) en el procés de compra d’entrades per al concert BTS World Tour Arirang, previst pels dies 26 i 27 de juny. El tracte rebut per part de Ticketmaster no només ha estat negligent i desorganitzat, sinó que ha suposat la imposició de barreres físiques i emocionals inacceptables, que exclouen les persones amb discapacitat de l’accés real i efectiu a un esdeveniment cultural en igualtat de condicions. Adjunto còpia dels missatges intercanviats amb Ticketmaster, que exposo cronològicament a continuació: 1.-19 de gener: primer contacte amb Ticketmaster (soportealcliente@ticketmaster.es ) per sol·licitar informació sobre la data i el procediment de venda d’entrades per a persones amb mobilitat reduïda (PMR). 26 de gener, a les 10 h: recepció de resposta. Aquell mateix dia, i malgrat insistents trucades telefòniques, no vaig obtenir cap atenció ni resposta, fet que em va obligar a enviar un nou correu electrònic exposant la situació. La contestació rebuda es limitava a indicar que la consulta seria “traslladada al departament corresponent”, sense cap solució ni informació concreta. 2.-27 de gener: davant la manca absoluta de resposta, envio un nou correu a soportealcliente@ticketmaster.es . La resposta automàtica indicava que aquest correu electrònic no estava operatiu, evidenciant una clara falta de canals accessibles i funcionals per a les persones afectades. 3.-Posteriorment, des del mateix correu electrònic de Ticketmaster, se’m comunica que la venda havia tingut lloc el 27 de gener, afirmació que no és certa. Tant la informació facilitada prèviament com la publicada a la seva pròpia pàgina web indicaven que la venda s’havia de fer el 26 de gener. 30 de gener: se m’informa que les entrades es van esgotar el dia 27 al matí, fet que confirma la confusió, la manca de transparència i la informació contradictòria proporcionada. 4.-1 de febrer: presento una reclamació formal contra Ticketmaster per vulneració dels drets de les persones amb mobilitat reduïda i per informació enganyosa. La resposta rebuda es limita a afirmar que la venda es va realitzar els dies 26 i 27 de gener, sense assumir cap responsabilitat ni donar resposta a les irregularitats denunciades. 5.-Relació de trucades sortints del dia 26 de gener a partir de les 10 h, totes elles sense atenció efectiva, que demostren l’esforç reiterat per obtenir informació i l’abandonament total per part de l’empresa. Tot aquest procés ha generat una situació de desigualtat, indefensió i frustració, que vulnera el dret de les persones amb discapacitat a accedir a la cultura sense obstacles addicionals. No es tracta d’un error puntual, sinó d’un patró de funcionament que exclou sistemàticament les persones amb mobilitat reduïda. Exigeixo que aquesta situació sigui revisada amb seriositat, que s’assumeixin responsabilitats i que s’adoptin mesures reals per garantir que els drets de les persones PMR no siguin ignorats ni menystinguts.

TICKETMASTER

A: M. C.

10/02/2026

- Por favor, escriba su respuesta por encima de esta línea - Tu solicitud (72522514) ha sido actualizada. Si quieres comentarnos algo adicionalmente, responde a este email Samuel G. (Ticketmaster ES) 10 feb 2026, 14::58 GMT-5 Hola, En esdeveniments de tanta demanda com BTS, on la demanda supera amb escreix l'oferta, les entrades s'esgoten ràpidament, tant les de grada i pista que es venen a través de la web, com les de mobilitat reduïda, que es compren telefònicament. Malauradament no ens va ser possible d'atendre totes les trucades que vam rebre al telèfon de venda d'entrades de mobilitat reduïda; el dia 26, quan va començar la venda d'aquestes entrades, vam rebre milers de trucades durant l'horari de venda. Degut al volum excepcionalment alt de trucades, i al fet que cada venda requereix uns minuts, ens era del tot impossible atendre tothom. D'altra banda, i tal i com et vam indicar, gairebé totes les entrades de mobilitat reduïda van ser venudes el mateix dia 26, i durant les primeres hores del 27 es van vendre les que quedaven, i ara mateix ja estan completament exhaurides, de manera que no te'n podem oferir cap. Veiem que vas comprar entrades al sector 421, que pel que sabem no és accessible, ja que totes les zones de mobilitat reduïda estan als sectors del nivell 200. En aquest cas, l'únic que podem recomanar-te és escriure al correu electrònic que et vam facilitar per veure si l'organitzador et pot ajudar i donar assistència. Sentim no poder ajudar-te de cap altra manera. Muchas gracias Samuel G. Ticketmaster Atención al Cliente Reclamar 10 feb 2026, 8:18 GMT-5 [EXTERNAL]