Reserva no realizada

J. L.

A: Vipcars.Com

27/01/2020

Hice una reserva de 2 vehículos (mas de un mes antes) y al llegar me dicen que no tienen 2 vehículos. Accedo a coger un monovolumen de 7 plazas al mismo precio (por una de 9 plazas me cobraban más a mayores), necesitan 2 conductores, me cobran precio adicional por conductor, no aceptan una única tarjeta de crédito. Somos 7 personas y con maletas con cabemos en la de 7 plazas. Les pido la de 9 plazas, me dicen que ya no la tienen. Les digo que cancelen la reserva, que busco otra empresa. Me dicen que sí que tienen la de 9 plazas. Definitivamente cancelo la reserva.

27/01/2020

,Thank you for contacting us. This is an automated response confirming the receipt of your ticket. One of our agents will get back to you as soon as possible. For your records, the details of the ticket are listed below. When replying, please make sure that the ticket ID is kept in the subject line to ensure that your replies are tracked appropriately.Ticket ID: LEQ-157-78674Subject: Reclamación: Reserva no realizada (CPTES00812701-35)Department: SupportType: ReservationStatus: OpenPriority: NormalYou can check the status of or reply to this ticket online at: support.vipcars.com/index.php?/Tickets/Ticket/View/LEQ-157-78674Kind regards,VIP Cars------------------------------------------------------Support Center: support.vipcars.com/index.php?

27/01/2020

Estimado cliente,¡Saludos desde autos VIP!Hemos recibido su correo electrónico. Lo revisaremos y le responderemos pronto.Para cualquier ayuda adicional, puede contactarnos en cualquier momento. Estamos felices de ayudarte.RegardsKiara JohnsonCustomer Support AssociatePhone: (US) +1 - 914 - 368 - 0091 (UK) +44 - 208 - 196 - 9510Ticket Details---------------------------------Ticket ID: LEQ-157-78674Department: SupportType: ReservationStatus: In ProgressPriority: NormalSupport Center: support.vipcars.com/index.php?

29/01/2020

Dear Mr. Leon Guerra,Thank you for contacting VIP Cars!We apologize for the delay in getting back to you. We are still working on your reservation. We will get back to you as soon as we hear from the rental company. Please allow us 2-3 days.Please reply to this email for any further queries.RegardsHarry MorganCustomer Support AssociatePhone: (US) +1 - 914 - 368 - 0091(UK) +44 - 208 - 196 - 9510For more contact details, please visit: www.vipcars.com/contact.phpEmail: support@vipcars.comTicket Details---------------------------------Ticket ID: LEQ-157-78674Department: SupportType: ReservationStatus: In ProgressPriority: NormalSupport Center: support.vipcars.com/index.php?