Bon dia,
Vaig contractar un servei de Renting a l'empresa Revel, d'un cotxe per al meu fill, que té 19 anys. Com que em van dir que a ell no li podien fer el contracte, el que podia fer era fer el contracte a nom meu i posar-lo a ell de segon conductor. Em va sembla correcte i des del primer moment vam deixar clar que el cotxe l'havia de portar el meu fill.
Em van cobrar un mes de fiança i em van entregar el cotxe. Em van dir que hi havia un tràmit que encara no s'havia fet que era l'assegurança del meu fill perquè pogués conduir ell el cotxe, i que estava pendent. No em va agradar que encara faltés això però confiàvem que arribaria. Finalment em diuen que l'assegurança per ell havia estat denegada. Els vaig trucar demanat els motius de la denegació però em van dir que per protecció de dades no m'ho podien dir, i que ni ells ho sabien perquè era cosa de l'asseguradora. Els vaig dir que ho diguessin al meu fill si no m'ho podien dir a mi, pel tema de la protecció, ja que ell és l'interessat, però a ell tampoc no li han dit res, tot i que els ho va demanar.
Finalment em van dir que podia cancelar el contracte però que hi havia una penalització, que en el meu cas, com que veien que hi havia hagut un malentès, m'aplicarien una rebaixa i que el que hauria de pagar era l'import de 3 mensualitats, que en aquest cas són 924 €.
Segons el contracte teníem una setmana o haver fet menys de 100 km per reclamar, però quan ens van comunicar que el meu fill no era acceptat per l'asseguradora, ja havien passat aquests terminis, per tant, vam reclamar fora de temps.
Jo els vaig dir que no estava conforme amb això i que el que vull és cancelar el contracte, que s'emportin el cotxe i que jo no hagi de pagar res, ja que ha estat un cas de desinformació per part d'ells, que des del primer moment em van dir que no hi havia cap problema i quan ja m'han donat el cotxe i després del període de reclamació em diuen que l'assegurança del meu fill està denegada.
Els vaig dir que no entenia com em donaven el cotxe si encara no estava tot correcte, que era la primera vegada que jo feia un renting, que jo havia confiat en la seva empresa i que ara em sentia enganyada per la seva mala praxi en ocultar-me informació de manera enganyosa. Perquè des del primer moment sabien que el cotxe era pel meu fill, que anaven enviant correus al meu fill felicitant-lo perquè aviat tindria el cotxe i, després d'entregar-lo ens diuen que ell no està assegurat.
Entenc que el que haurien de fer és tornar-me l'import del mes de fiança, però, com a mínim, que m'acceptin la cancel·lació del contracte sense cobrar-me l'import abans especificat.
Per accedir al contracte em van enviar un correu i allí hi he de posar un codi que m'envien per SMS, per tant, no tinc un document de contracte que jo pugui enviar, llavors, no sé com us puc fer arribar una còpia del contracte. Si trobo la manera de d'afegir-ho com a fitxer, ho puc intentar més endavant.
També em demanaven l'historial de punts del carnet de conduir del meu fill, però entenc que això són dades privades que, per protecció de dades ells no hi haurien de poder tenir accés.
Tant de bo que em pugueu donar una solució, perquè aquest tema ens està provocant al meu fill i a mi una situació estressant que fins i tot ens ha comportat problemes de salut.
Moltes gràcies