Reclamación Port Aventura

Cancelación

R. M.

A: PORT AVENTURA

06/11/2024

Por favTenia una reserva a l'hotel pels dies 3 i 4 de novembre i per motius de la DANA ens van dir que no tindríem els serveis de l'hotel contractats, ni podríem anar al parc el dia 04, ja que estaria tancat, almenys al matí. No vam arribar a fes servir l'habitació, ja que quan vam veure el papes que se'ns havia deixat a la porta encara no havíem ni baixat la maleta, i la noia de recepció ens va dir que tornéssim les claus i que parléssim amb Reserves per recol·locar-nos en altres dates. Quan vaig trucar a reserves em van fer trucar a un número amb una tarifa excessiva on em va atendre un senyor que s'explicava molt malament. El sr. deia que o bé em tornaven el 20% del preu pagat, cosa que no estic d'acord, ja que només vam gaudir d'una entrada al parc i no vam gaudir ni de l'hotel amb mitja pensió, ni de l'entrada de l'endemà. O bé havíem de tornar a fer una reserva exactament igual d'una nit més dues entrades i ells em regalarien una nit extra i una entrada extra, això sí, en temporada baixa. Ni jo, ni el meu marit ni els meus fills podem tenir tres dies de festa per tal de gaudir d'això, i no podem ni volem tornar a gastar-nos 350 euros en una altra estada a Port Aventura. Al senyor li vaig dir que no estava d'acord en el fet que ens retornessin NOMÉS el 20%, que hauria de ser un min del 70% de l'import. El senyor em va mantenir 30 min al telèfon sense dir-me res amb la excusa que havia de parlar amb el seu superior. Al final vaig penjar la trucada, ja que la factura em costarà uns 40 euros tranquil·lament, i a més no m'han resolt el problema. Vull posar en coneixement que la mateixa queixa que estic fent ara la remetré a l'OCU, ja que fa dos dies vaig emplenar el mateix formulari i no he rebut cap contesta ni cap solució. Atentament Roser Monné Guaschor, explica brevemente el motivo de tu reclamación Número de Reserva50929809