Bon dia,Vull fer una reclamació al Taller RACC, on he viscul la pitjor experiència que he tingut amb un cotxe des que condueixo, des que tenia 18 anys, i en tinc 62.Així també la mala experiència amb RACC Assitència. (Es van endur el cotxe de casa a les 9:30 i va entrar el cotxe al taller poc abans de tancar, a les 17 hores)La setmana del 9-8-2021 em va fallar el cotxe, em posava “fallo de motor”, i no funcionava la pantalla, ni l´elevallunes, ni res. Vaig aconseguir engegar el cotxe i arribar a casa, però ja no va enxegar més.Vaig demanar hora al Taller RACC, ja que jo visc a Les Botigues de Sitges i treballo a Barcelona, i necessito cotxe de substitució. Al Taller RACC et diuen que et proporcionen cotxe de substitució si els hi portes el cotxe a ells. Si no hagués sigut per això, hagués portat el cotxe a la Peugeot.Em donen hora pel dia 18-8-2021, que ho tenen molt ple i no poden abans. Que no tenen cotxe disponible, però que no hi ha cap problema, que quan deixi el cotxe truqui a RACC Assitència i em deixaran un cotxe. Primera mentida.Ve la grua a les 9:30 del matí, i s´emporta el cotxe. Voldria la primera explicació, per què el cotxe va arribar al taller poc abans de les 17 hores si se´l van endur al mati? Vaig perdre un dia sencer en què no van poder ni mirar el cotxe.Quan s´enduen el cotxe truco a RACC Assistència i em diuen que el cotxe me´l deixen 3 dies, després he de pagar. Explico el què m´han dit al Taller i em diuen literalment que m´han enganyat. Que si necessito cotxe tots els dies de la reparació, me l´han de proporcionar al taller, cosa que no fan.Demano, no només explicacions al respecte, sinó que m´indemnitzeu.Per altra banda, quan finalment els arriba el cotxe i em truquen, els hi torno a dir lo del cotxe, i simplement diuen que no en tenen. Els hi dic que ells tenen el compromís i ni cas.I no només això, sinó que es queixen que hagi portat el cotxe, que tenen més de 40 i que ja veurem quan el miraran.Però si m´han donat hora ells ¡¡¡¡ vaig esperar una setmana a portar el cotxe i el vaig portar el dia que em van programar, mentretant, tenia el cotxe aturat a casa.Finalment, al cap d´uns dies, em diuen que no poden fer res, que he de portar el cotxe a la Peugeot. (Quan els hi vaig explicar l´avaria, ja podrien saber que era una qüestió elèctrica i de codis, i que ho ha de fer la Peugeot)És a dir, he perdut més d´una setmana, i sense cotxe de substitució. Em sembla absolutament vergonyós, m´he sentit estafada, mal tractada, enganyada.La mateixa Reclamació l´enviaré a l´OCU, a veure com he de fer per tal que m´indemnitzeu tot aquest enrenou i els dies que no he tingut el cotxe al qual us comprometeu, ja que segurament no em donareu cap sol.lució, pel què estic veient.