A. C.

A: Enterprise Rent a Car

22/02/2024

He alquilado una furgoneta y me he pasado de kilómetros, ok me cobraron los km adicionales y me ha levantado un expediente con nr. DXESEG2KB diciendo que la furgoneta tiene varios daños tanto por fuera como por exterior y me cobran 1500€ por nada. Me fui a reclamar y que me enseñe las foto de antes de dejarme la furgo y despuest , claro las de antes son muy borrosas y las de despuest son muy detallada ?? por favor que me devuelvan MY DINERO QUE ME LO HAN COBRADO SIN NINGUNA PRUEBA CORRECTA

Enterprise Rent a Car

A: A. C.

26/02/2024

Your request (912296) has been updated. To add additional comments, reply to this email.----------------------------------------------Nicole, Feb 26, 2024, 9:25'¯AM CSTDear Ms. Caba,Thank you for choosing Enterprise for your car rental needs! My name is Nicole, and I am happy to assist you today.We apologize for the inconvenience and we will definitely forward this to the appropriate department for proper assistance. I have engaged the regional management team for the Swansea Van Centre location, and they will follow up with you.Your Reference Number is: 1658108875If you have any further questions regarding this rental, please feel free to email us again. Have a wonderful day!Kind regards,NicoleEnterprise Customer Service----------------------------------------------Abogados, Feb 22, 2024, 12:00'¯PM CST --------------------------------This email is a service from Enterprise Holdings Customer Service.[7NXRRW-KXW74]