A. R.

A: Qualitas Auto

17/08/2020

El dia 9/03/2020 vaig fer una comanda a traves de la web https://www.grip500.es/ propietat de AD TYRES INTERNATIONAL SLU, un neumatic pirelli MT rallycross per un preu de 63€, concertant un taller adherit a la pagina per que els recepcionesin per montarlos de Terrasa (informacio del taller a archius), tot seguit hem va arrivar un correu amb unes condicions i informacio dels pasos a seguir que era trucar al taller per demanar cita i aixi vaig fer, la meva sorpresa va ser que no montava de moto, aixi que el filtratge de tallers de la web no esta ben configurat.Espero 2 dies mes a que els rebi per anarlos a buscar, perque com diu a la web els tallers reben els envios dels clients, aixi que primer contacto amb GRIP500 i hem diuen que estan entregats a taller, hem dirigeixo a alla i hem diu que no va recepcionar els neumatics quan va venir el transportista, tot i sabent que que aixo hem costaria 25€ en gastos per haver denegat la recepcio, jo no ho sabia fins que contacto amb GRIP500 per informarlos del que habia pasat i dientme que s'hem descontarien els 25€ del preu al reembolsament, els hi demano les ID de seguiment del transportista com diuen els articles 8.2 i9 8.4 de les condicions de venda de la web i a les pagines d'informacio d'envios que treballen amb SEUR, GLS.. i no hem donen cap ID de seguiment de l'envio per corroborar el que ha pasat amb l'enviament ni m'informen de la companyia contractada, no rebo resposta i durant els dos dies següents els hi exigeixo varies vegades i no obtinc resposta.Dono per entès que no hi ha cap enviament ejecutat ni cap devolucio per part de GRIP500, no he rebut cap rembosament ni cap informacio mes, per tant dono com incomplertes varies condicions de venda per part del venedor, entrega d'albara d'envio, el plaç de 72H d'entrega, configurar un taller no compatible, volguerme cobrar 25€ per un envio inexisten, (https://www.grip500.es/condiciones-generales-de-venta) i dono per rescindit cualsevol mena de vincul amb dit contracte de venda i solicito el reembosament total de la factura+els interesos que es mencionen a la clausula 8.2 de les condicions de venta per incumpliment del venedor.me conectat per facebook a la seva pagina i veient els comentaris del clients ben be es pot fer una plataforma d'afectats, tambe tenen un altre web que es neumaticoslider.com i actuen igual.Reclamo el reembosament de 62.39€ de la factura adjunta amb interesos de la demora que tingui , que els hi tanquin totes les pagines web i deixin d'estafar a la gent