Entrades pel concert no rebudes

Contrato

C. F.

A: CLUB EN VIVO

06/07/2026

Reclamació contra Club EnVivo El dia 23/03/26 la meva dona va adquirir a través de Club EnVivo dos entrades per al concert de BTS (ref.pedido #1223), abonant un import total de 452€. Les entrades van ser comprades amb diversos mesos d'antelació i, malgrat haver complert el pagament, mai no les vaig rebre. He intentat contactar amb l'empresa per obtenir una solució, però fins ara no he rebut les entrades ni una resposta satisfactòria. Considero que hi ha un incompliment de les condicions de la compra, ja que el servei contractat no ha estat prestat. Per aquest motiu, sol·licito el reemborsament íntegre de la quantitat abonada, incloses les despeses de gestió o qualsevol altre càrrec associat a la compra. Adjunto la documentació acreditativa de l'operació (confirmació de compra, justificant de pagament i comunicacions mantingudes amb l'empresa). Sol·licito que es gestioni la meva reclamació i que es requereixi a l'empresa la devolució de les quantitats pagades el més aviat possible. Dades de la compra: Esdeveniment: Concert BTS el 27 de juny Número de comanda: #1223 Data de compra: 2603/2026 Import abonat: 452€ Atentament, Santiago Andreu Alins