Təslim edildi yazır ancaq təslim almadim

Entrega

23/11/2025

İspanya’dan Douglas internet sitesi üzerinden 12.11.2025 tarihinde Dolce & Gabbana marka 150 ml erkek parfümü sipariş ettim. Siparişim 17.11.2025 tarihinde Amazon kargoya verildi, sistemde ise 18.11.2025 tarihinde teslim edildi olarak görünüyor. Ancak ben bu ürünü kesinlikle teslim almadım. Teslimat adresim Carrer d’Apel·les Mestres ***, Gava olmasına rağmen, sistemde “Rubi, Barcelona” şeklinde bir yer görünüyor ve ürünün nereye teslim edildiğiyle ilgili net bir bilgiye ulaşamıyorum. Benim adıma teslim alan kim, hangi adrese bırakıldı, hiçbir açıklama yapılmadı. Ayrıca siparişi verdiğim ve hesabıma girdiğim siteye şu an e-posta üzerinden giriş yapmak istediğimde sürekli hata alıyorum, hesabıma ve sipariş detaylarıma erişemiyorum. Hem ürünümü göremiyorum hem de sipariş durumu hakkında bilgi alamıyorum. 20.11.2025 tarihinde Douglas’a e-posta yoluyla ulaşarak durumu detaylı şekilde anlattım, ancak şu ana kadar hiçbir geri dönüş alamadım. Ne parfümümü alabildim ne de ücret iadesi konusunda bilgilendirildim. Sipariş numaram DGLES0005822336’dır. Ürünün gerçekten kime ve nereye teslim edildiğinin araştırılmasını, ya parfümümün doğru adresime yeniden gönderilmesini ya da ödediğim ücretin tarafıma iade edilmesini istiyorum. Ayrıca müşteri hizmetlerinden yaşadığım iletişimsizlik ve siteye girişte yaşadığım hata ile ilgili de açıklama ve çözüm bekliyorum.

13/12/2025

¿Por qué no recibo respuesta? ¿Por qué no se resuelve mi problema?

13/12/2025

¿Por qué no recibo respuesta? ¿Por qué no se resuelve mi problema?