- Si us plau, no escrigui res a sota d'aquesta línia - Ajuda i contacte El meu compte Estimado/a Abogados,Muchas gracias por contactarnos.El dia 26 ,se le contestó indicando lo siguiente:yrmary.ret 2024-03-26 14:28:22 COMMUNICACION CLIENTE 0 Benvolgut/da client/a, Si ho desitges podem obrir un procés de garantia amb el fabricant però ens agradaria assenyalar que en el cas que la garantia fos rebutjada pel fabricant t ´haurem de cobrar les despeses de transport i gestió. Important: Per tal que s ´inicia¯ la garantia, ens has de tornar el producte complet. Preguem que ens donis una resposta al respecte si vols que obrim un procés de garantia amb el fabricant, contestant a aquest mateix missatge en un termini de 4 dies passats aquests dies sense cap reposta entendrem que no vols seguir amb el procés de garantia i aquesta sol•licitud de devolució quedarà automàticament tancada. Salutacions, Tradeinn TeamSi tienes alguna pregunta más, puedes visitar nuestro Centro de Soporte o contactarnos directamente a través de '˜Mi cuenta'.Un saludo.Tradeinn Team - Customer service LES NOSTRES BOTIGUES ONLINE DEVOLUCIÓ EN 30 DIES PAGAMENT SEGUR GARANTIA DEL PREU MÉS BAIX SATISFET O ET TORNEM ELS DINERS Descarrega ´t la nostra app Tradeinn Retail Services, S.L. CIF/VAT ES-B-17527524, C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Spain. Tel: +34 93 220 00 89 Mencions Legals Termes i Condicions [NLX5ZY-EZ0VN]