Inconpetència en servei i atenció per la reparació d'un vehicle

QUADIS Landmotors

Iniciar una reclamación

H. C.

A: QUADIS Landmotors

11/01/2024

El meu vehicle particular, un Range Rover Evoque, va entrar al taller en data 14/12/2023 a les 11:56h. Amb data prevista d'entrega el 28/12/2023.Després de molts dies, tractant de comunicar amb el taller repetidament per telèfon, presencialment, deixant notes, no tinc cap resposta ni previsió d'entrega.El passat dia 4 de gener, el taller em diu que estan pendents que l'asseguradora faci una peritació addicional, que el taller truca però no els atenen, i si us plau truqui jo. Faig els tràmits amb l'asseguradora, però després em diuen de taller que va ser un error del taller i que tot està en ordre, que només falten unes peces que el proveïdor no proporciona.Davant la manca d'informació i de solució, em recomanen que presenti una queixa al CAC de Land Rover, i el CAC de Land Rover no resol els dubtes i només demana la referència de les peces que no arriben per completar la reparació.Després de 27 dies, no tinc previsió d'entrega, no saben dir quan estarà i la marca Land Rover no sap encara la referència de les peces pendents.Des del dia 4 de gener, he trucat 16 vegades, tractant de parlar amb algú, amb responsables, amb qui sigui, demanant deixar notes perquè em contactin, i no han volgut respondre.He demanat repetidament, davant la incompetència de l'empresa i proveïdors i la negligència d'alguns treballadors que proveeixin un vehicle de cortesia mentre ofereixen untermini d'entrega o solució, i l'empresa no és prou àgil com per escalar el problema i oferir una solució al client.