FURGONETA PEUGEOT

Entrega

V. S.

A: Pagan BVM servicio oficial Peugeot

24/07/2026

Benvolguts senyors, A data de 15 de juny vaig portar la furgoneta al vostre taller. Més enllà de les dificultats que sóc conscient que hi ha hagut, vull reclamar per l'evident deixadesa en la resolució del problema i sobretot per la manca d'informació. En cap moment se'm va explicar prèviament que això s'hauria de resoldre en un taller extern. Tampoc he aconseguit encara, tot demanar-ho cada vegada per telèfon, rebre un pressupost aproximat. I tampoc se m'ha trucat ni un cop per avisar de com evolucionava la reparació. Hem hagut de trucar nosaltres infinitat de cops i sempre hem rebut missatges d'espera inconcrets. Fa un mes i mig que estem sense cotxe sense que se'ns hagi ofert una alternativa i sense una data realista de finalització de la reparació. Demanem sisplau que es resolgui el cas d'una vegada o que se'ns possibiliti venir a recollir la furgoneta per tal de continuar la reparació en un altre lloc. Atentament Viviana Salisi