Bon dia,Com ja us varen comentar telefònicament, se us farà l'ingrés de laquota mensual facturada per error de 82,28Eur. La selecció de personal de484,00Eur com també se us va explicar, no se us retornarà, ja que en elmoment que vareu fer el pagament vareu acceptar el pressupost en el que diuque en cap cas es retornarà l'import abonat.Salutacions,Tay Ribeiro*Atenció al client**🚨 AVaS!* A partir de l'*octubre*, ens traslladem a *LA SALLE, 20, ENTL.*Creu 34 1-2, 17002 Girona 972 410 325 www.asisgrup.catMissatge de l'adreça del dia dj., 7 de set. 2023 a les19:42: -- La informació continguda en aquest missatge i/o arxiu(s) adjunt(s), enviada des de/d' rgpd@asisgrup.cat , és confidencialrivilegiada i està destinada a ser llegida només per la/les persona/es a la/les quals s'adreça. Li recordem que les seves dades han estat incorporades al sistema de tractament de/d' MARTIN SANAHUJA SLU i que, sempre que es compleixin els requisits exigits per la normativa, vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, supressió ("dret a l'oblit "), portabilitat, oposició i revocació, en els termes que esix la normativa vigent i aplicable en matèria de protecció de dades, tot dirigint la seva petició a l'adreça postal CR CREU 34 1° 2ª 17002 GIRONA o bé a través del correu electrònic rgpd@asisgrup.cat Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, el treballador o l'agent responsable de lliurar el missatge al destinatari, o si ha rebut aquesta comunicació per error, l'informem que està totalment prohibida, i pot ser il•legal, qualsevol divulgació, distribució o reproducció d'aquesta comunicació, i li preguem que ens ho notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a l'adreça esmentada. Gràcies.ï Abans d'imprimir aquest missatge, si us plau, comprovi que és completament necessari. El mediambient és cosa de tots.