Cobro no deseado realizado

Iniciar una reclamación

D. B.

A: Comewel Limited

17/02/2024

Buenas , estaba en esta página web y sin mi autorizacion se me cobraró un pagos de 27,92Eu , sin ningun tipo de permiso .En esta pagina web puse mi tarjeta para poder subscribirme pero en ningun momento acepte este pago. Envié un correo a su correo de contaco , para la devolucion y me salen mensajes programadas con data de que , en 24 horas contactaran conmigo pero no contactan .Es dinero que me urge .

A: D. B.

17/02/2024

- Please type your reply above this line -Thank you for contacting our Support Team. We received your request (232009) and will assist as soon as possible, usually within 24 hours.This is an automated message. You can reply to this email to provide additional details or update your support request.Talk to you soon,Support TeamHere is a summary of your original message:----------------------------------------------Abogados, Feb 17, 2024, 16::12 GMT+3 --------------------------------This email is a service from Comewel.[9KXNE9-9D4KE]

A: D. B.

18/02/2024

- Please type your reply above this line -Just want to let you know that we've updated your request 232009.We hope that our response was comprehensive. If you still have any questions or want to clarify something on this issue, please reply to this message.Support Team.Here is a summary of your ticket:----------------------------------------------Customer Support, Feb 18, 2024, 08::54 GMT+3Hello,Welcome to Coomeet Support!To proceed with the request of the user, you should contact us from the email associated with your Coomeet account. Alternatively, he must sign in profile and submit your request to the online Support chats.----------------------------------------------Abogados, Feb 17, 2024, 16:12 GMT+3 --------------------------------This email is a service from Comewel.[9KXNE9-9D4KE]