Cancelación de mi cuenta

28/04/2022

Hola, creé mi perfil en Tinder y me pidieron unas fotos de perfil, cosa que yo envié, no eran fotos de mal gusto, sólo de mi cara pero estaban oscuras, cual ha sido mi sorpresa que me han cancelado la cuenta sin motivo alguno y aunque he reclamado no me han solucionado nada ni me han dicho porque lo han hecho cuando es una plataforma que utilizo entre nada y menos y siempre desde el respeto

28/04/2022

- Por favor, escriba su respuesta por encima de esta línea -Thanks for getting in touch with Tinder Support. We're sending this message to let you know that our contact info has changed.We don't want to miss this, so please reach out using our contact form (s:www.gotinder.com/help) and we'll be happy to help however we can!Note: This is an automated email. Direct replies will not be monitored.Este correo electrónico es un servicio de Tinder.[6MV4RV-628L]

28/04/2022

No me habéis solucionado nada

28/04/2022

- Por favor, escriba su respuesta por encima de esta línea -Thanks for getting in touch with Tinder Support. We're sending this message to let you know that our contact info has changed.We don't want to miss this, so please reach out using our contact form (s:www.gotinder.com/help) and we'll be happy to help however we can!Note: This is an automated email. Direct replies will not be monitored.Este correo electrónico es un servicio de Tinder.[Z3OOM7-Z6G6]

Voy a seguir reclamando

28/04/2022

- Por favor, escriba su respuesta por encima de esta línea -Thanks for getting in touch with Tinder Support. We're sending this message to let you know that our contact info has changed.We don't want to miss this, so please reach out using our contact form (s:www.gotinder.com/help) and we'll be happy to help however we can!Note: This is an automated email. Direct replies will not be monitored.Este correo electrónico es un servicio de Tinder.[L7850L-R3Z8]